1 2 3 4
Simple Image Rotator by WOWSlider.com v2.9
اخبار
آخرین تحولات

افزایش ظرفیت

*****

******
لینک های مفید
  • پژوهشگاه رنگ
  • مجله پوششهای سطحی
  • تعاونی رنگ
  • انجمن رنگ
  • مجله بسپار
  • نظر سنجی

    بهترین شرکت رنگسازی ایران^

    داشتن استانداردهای ملی
    داشتن استانداردهای بین المللی
    استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاهی مرتبط
    تعدد محصولات
    دارا بودن واحد تحقیق و توسعه
    دارای واحد بازرگانی خارجی جهت واردات و صادرات
    دارا بودن واحد ارتباط با مشتری
    داشتن لیسانس شرکتهای مطرح رنگسازی دنیا

    آمار بازدید

    آزمایشگاه مواد غذایی

    • ·         آزمایشگاه عسل

     

    آزمایشگاه و مرکز تحقیقات تخصصی عسل اولین مرکز تحقیقات تخصصی عسل در ایران است که با هدف فعالیت در زمینه این محصول راه اندازی گردیده است

     

    • ·           آزمون‌هاي قابل انجام در اين آزمايشگاه عسل طبقه‌بندي مي‌گردند
    1. آزمونهاي کیفی
    2. آزمونهاي میکروبی
    3. آزمونهای شیمیایی

     لیست استانداردهای مرجع عسل

     

    ردیف

    نام استاندارد

    شماره استاندارد

    نام کشور

    کد آزمون

    1

    عسل ویژگیها و روشهای آزمون

    92

    IRAN

    ISIRI-92

    2

    عسل اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال - روش فتو متری وینکر

    12048

    IRAN

    ISIRI-12048

    3

    عسل اندازه گیری میزان کلیسرل- روش آنزیمی

    11131

    IRAN

    ISIRI-11131

    4

    میکروبیولوژی عسل ویژگیها و روشهای آزمون

    7610

    IRAN

    ISIRI-7610

    5

    عسل- تعییت فعالیت ساکاراز- قسمت اول -روش ساینتالر

    11141

    IRAN

    ISIRI-11141

    6

    عسل اندازه کیری مقدار اتانل- روش آنزیمی

    11132

    IRAN

    ISIRI-11132

    7

    عسل تعین مقدار پرولین

    11145

    IRAN

    ISIRI-11145

    8

    عسل اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال - روش کرماتوگرافی مایع با کارایی بالا

    12186

    IRAN

    ISIRI-12186

    9

    عسلاندازهگیریقندها به روشکرماتوگرافیمایعباکاراییبالا

    13509

    IRAN

    ISIRI-13509

    10

    عسلاندازهگیریقندها به روش گاز کرماتوگرافی

    12187

    IRAN

    ISIRI-12187

    11

    عسل- تعییت فعالیت ساکاراز- قسمت اول- روش هادرون

    2-11141

    IRAN

    ISIRI-11141-2

     

    لیست آزمونهای عسل

     

    ردیف

    نام آزمون

    شمارهردیف آزمون

    نام استاندارد

    کد آزمون

    1

    آزمون مواد خارجی

    92/1-7

    ISIRI

    PHC-101/1

    2

    آزمون رطوبت

    92/2-7

    ISIRI

    PHC-101/2

    3

    آزمون قند(روش لین اینون)

    92/1-1-3-7

    ISIRI

    PHC-101/3

    4

    آزمون ساکارز

    92/12-4-3-7

    ISIRI

    PHC-101/4

    5

    آزمون تعیین نسبت فروکز به گلوکز

    92/4-7

    ISIRI

    PHC-101/5

    6

    تعیین PH

    92/5-7

    ISIRI

    PHC-101/6

    7

    اسیدیته آزاد

    92/6-7

    ISIRI

    PHC-101/7

    8

    تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)

    92/7-7

    ISIRI

    PHC-101/8

    9

    تعیینفعالیت دیاستازی(کمی)

    92/8-7

    ISIRI

    PHC-101/9

    10

    تعیین خاکستر

    92/9-7

    ISIRI

    PHC-101/10

    11

    تعیین هدایت الکتریکی

    92/10-7

    ISIRI

    PHC-101/11

    12

    تشخیص وجود هیدروکسی متیل فورفورال(کیفی)

    92/11-7

    ISIRI

    PHC-101/12

    13

    تشخیص وجود هیدروکسی متیل فورفورال( کمی)

    92/12-7

    ISIRI

    PHC-101/13

    14

    روش اندازه گیری مواد  جامد  غیر محلول در آب

    92/13-7

    ISIRI

    PHC-101/14

    15

    کلستریدیومهای احیا کننده سولفید در گرم

    2917

    ISIRI

    PHC-101/15

    16

    مخمر

    997

    ISIRI

    PHC-101/16

    17

    کپک

    997

    ISIRI

    PHC-101/17

    18

    درجه بندی عسل 

    FCH-301

    PIS

    PHC-101/18

     

    خدمات پژوهشگاه
    ورود کاربران
    خبرخوان

    انتشار کتاب پیگمنتها و مواد پرکننده به قلم مهندس حمید رقمی

    کتاب جدید مهندس حمید رقمی با عنوان ؛پیگمنتها و مواد پرکننده منتشر شد. در پیشگفتار کتاب آمده است: در ...

    تاریخچه رنگ در تمدنهای مختلف - قسمت اول: ایران

    🔸 مصرف حنا بین زنان آفریقایی و ایرانی از 5000 سال پیش مرسوم بوده است و چون این رنگ ثابت نیست به ...
    همکاران
    ©2013 Parspazhoohan.ir
    طراحی و اجرا از موسسه فن آوران فرهنگ سما